:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-May-2007 03:54 Email | Share | | Bookmark
:: HAKUBA Close-up Filter +4 ::

Armani In Love
Bling-bling Armani
Bling-bling Armani Part-II


Quote:
In Love?


Friday, 11-May-2007 01:39 Email | Share | | Bookmark
:: Perodua VIVA ::

 
 
 
View all 11 photos...
Quote:
...Another twin sibling from Daihatsu. Sekali pandang OK jugak la, dengan harga hampir sama dengan Kancil tp size yang lebih besar.




Click here for screensaver:


Click here for wallpaper:



Sunday, 6-May-2007 13:43 Email | Share | | Bookmark
:: U M I T A M A G O - R e v i s i t ::

Walrus(?) sedang buat sit-up utk diet program UMITAMAGO
Bleh sentuh ikan-ikan kt sini..
NEMO ke ni? Tak tau lah plak nama betul dia..
View all 11 photos...


Quote:
Even dah 2nd time pergi sini, still rasa worth it. Memang dunia bawah laut ni betul-betul lawa, tak sedar sekejap je rasa masa berlalu masa visit Aquarium ni. Show kat sini juga nampaknye berubah daripada 1st time kitorang pergi dulu, dan juga lebih menarik.

Kalau pergi masa 7 days before/after birthday date, tiket Y1000 je, murah kan?




Friday, 4-May-2007 03:19 Email | Share | | Bookmark
:: Snow in April ::

Memutih
Snowman tinggi sejengkal
Doraemon kene snow
View all 6 photos...
Quote:
Lagi-lagi entry update yang dah basi hehehe..

On the way pergi Aso tu tetiba plak turun snow yang lebat lah jugak. Berdebar jugak sbb tak pakai studless tyre utk Fit-kun. Yelah, dah masuk April patutnya musim bunga start berkembang, tp salji plak yg turun, lebat dari winter plak tuh! Kesan Global Warming la ni...

GLOBAL WARMING : Apa usaha kita?




Monday, 30-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
:: Malaysian in OITA - Sakura Picnic ::

Antara yg join
Angle lain plaks
Candid merata rata
View all 9 photos...
Quote:
Sbb takde keje di hujung minggu, ajak bebudak ni berpicnic bawah pokok Sakura. Update yg dah basi hehehe. Enjoy




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net