:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Mar-2007 07:07 Email | Share | | Bookmark
::TOKYO - Disney Sea : Part I

Weekly Mansion- Y3700/night, murah sesangat..
Siap ada Free Shuttle Bus lagi utk ke Disneyland/Disney Sea
Disney Sea : Entrance
View all 7 photos...

Quote:
DISNEY SEA, ni 1st time pergi. Dulu dah pegi Disneyland, 4 years ago. Best jugak lah Disney Sea ni, dia banyak theater-performance. Orang Jepun kata, Disneyland ni untuk budak-budak, dan Disney Sea ni untuk romantik-romantik lah kirenye. Memang betul, permandangan dalam ni cukup lawa, amatlah sesuai untuk jadi tempat dating hehehe.
Thank you ADIK for the Disney ticket!!


Saturday, 10-Mar-2007 14:07 Email | Share | | Bookmark
:: TOKYO - Revisited ::

TQ soooo much sbb bg tumpang masa kat Tokyo, rumah yg amat best!
Asyik driving je,skali skala naik densya lenguh gak kaki hehehe
Depan KAMINARIMON
View all 8 photos...

Quote:
Last week, pergi TOKYO utk buat passport baru. Nasib baik sempat beli tiket murah ANA, so cancel plan utk drive dari OITA ke TOKYO (K.Mazni&Pak Ya, driving trip ke Tokyo, GAMBATTE KUDASAI )

Sampai je HANEDA, lepas lunch terus pegi rumah K.Umi & Juzaimi & Izu-kun kat Hitotsubashi Univ. Thank you sooooo much for ur hospitality ! Make sure dtg Kyushu oneday, nnt boleh join kitorang round puas-puas Oita@Kyushu


Thursday, 1-Mar-2007 15:18 Email | Share | | Bookmark
:: Birthday Entry ;-) ::



Quote:
:: 1 March :: THANKS for the cake


Saturday, 24-Feb-2007 12:51 Email | Share | | Bookmark
:: Jalan-jalan Tengok UME - Minami Dateishi Koen, Beppu City ::

Picnic berdua-duan, kalu kt Msia kene tangkap basah ni!
Bertenggek atas batu
UME hijau
View all 4 photos...

Quote:
UME,ramai orang ingat ni Sakura, tp bukan. Asyik makan kat rumah je, kali ni picnic lunch kat koen, sambil panaskan badan dan juga panaskan camera hehehe. Weather report kat TV cakap bunga UME tahun ni kembang awal 3 minggu dari tahun-tahun sebelumnya. Sakura juga dijangka akan kembang awal tahun ni.

GLOBAL WARMING : Apakah tindakan kita?


Wednesday, 14-Feb-2007 03:57 Email | Share | | Bookmark
:: Cokelat yang best ! ::

Akhirnya jumpa jugak yang best..
Susah nk cari skang sbb banyak yg letak wine dlm choc..
Takleh makan banyak, Doc marah hehe :-D

Quote:
Thanks for the Choc, Farah



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net