:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Feb-2007 14:48 Email | Share | | Bookmark
:: Oita-Malaysia Association Annual Dinner 2007 ::

Menuju dewan utama
DOB rasmi majlis hehehe
Makcik belakang enterframe
View all 15 photos...


Quote:
Seperti biasa, setiap tahun Oita-Malaysia Association akan anjurkan Annual Dinner, dan seperti biasa juga orang-orang Malaysia dijemput untuk join majlis ni. Bila lagi peluang nak makan free(selain osake, semua halal) kat hotel ye dak?


Saturday, 10-Feb-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
:: Kucing-kucing di YUFUIN ::

Tokong Kitty <--kira kucing gak la..
Kucing betul ke patung?
Ini BOS kucing.Dia buat jalan besar mcm bapak dia punye.
View all 5 photos...


Thursday, 8-Feb-2007 05:27 Email | Share | | Bookmark
:: Europe Trip : 7th Country - Around Paris City ::

Depan The Notre Dame Monument
Farah:"Btol ke jln ni?" Nuzul:"Kita kembali ke jalan yg lurus.."
Nasib baik tak kene langgar masa snap gambar hehehe
View all 4 photos...
Quote:

And again, update pic utk Europe Tour aritu tak abes-abes lagi hehehe.



Thursday, 1-Feb-2007 03:43 Email | Share | | Bookmark
:: Hari-hari yg busy sedang melanda.... ::

Rasenye SNOW-FESTIVAL tahun ni ada ke derang cancel?
Quote:

Bz yg amat. Enaff said.



Quote:
Kepada Beppu-rian dan Oita-rian,

Sapa yg minat nk pegi sila tinggalkan msg anda disini. Cuma, sbb snow tak turun2, tatau la event ni jalan ke tidak.

Sekian pesanan penaja.


Sunday, 14-Jan-2007 12:52 Email | Share | | Bookmark
:: Europe Trip : 7th Country - Louvre Museum, Paris ::

Terpegun sendirian bila dpt dtg ke location filem Da Vinci Code
Tgh plan nk visit area mana dulu dengan Nuzul
Art work di entrance hall
View all 8 photos...
Quote:
AGAIN, entry Europe trip yg tak habes-habes lg hehehe. Kepada yg dah bosan, sorry ek?

ps: To Khairi & Huda + Imran & Sue, hope u guys enjoy dengan gambar2 trip Kelana Convoy kita haritu.



Quote:
" Sekiranya kita habiskan 1 minit di setiap gambar atau art-work, akan mengambil masa 3 bulan untuk menghabiskan semua bahan pameran di dalam Lourve Museum ini "

Info dari pamplet museum.


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net