:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Random pictures of Harris Yuuki

Harris Yuuki is now 13 months and 2 weeks old.

Just a few random pictures of Harris for the last few weeks.


This is at the firework festival near our house. Ni sblum start fireworks. Berlari sakan. Bile dah start fireworks terus peluk mama ketakutan. Tp mata still nak tgk gak. Somewhere in between the fireworks, Harris tertido sampai fireworks finale pun tak sedar. Actually sampai rumah rumah pun tido lg



This one taken at Honjomura River. The water was sooo cold that kami sume mengigil kesejukan. Kalau la air ni xsejuk mana, mmg confirm Otromen ku ni main sakan.



Freeeeezzzzziiiiiing


Lepas mandi ape lg. Mkn biskut best yg Auntie Lina bg. Specially brought from mesia tu.



Harris skrg dah tak minum susu dlm botol. he is 90% weaning. A big hand for him Harris minum susu tengah malam skali je tu pun not everyday. Gambare Harris Yuuki, u can do it!!! hehehe dah beso dah anak mama n papa ni.



Harris sudah pandai buat mimik muka. N this is one of them. Lagi2 la time marah kalu dia buat muke camni. terus tak jadi marah. iiii geram


Friday, 25-Jul-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
Harris with his Singing Book



Quote:
Please mind the messy background, ask Harris who did that, he know


Tuesday, 22-Jul-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
:: Lamanya tak update ::

Untuk update setelah berzaman tak update.

Enjoy!












Tuesday, 17-Jun-2008 01:28 Email | Share | | Bookmark
~~ Harris 1st Birthday ~~

 
 
 
Quote:
On 15 June, kitorang adakan mini-majlis birthday 1st utk Harris. Mula2 plan nk buat kt taman (park) dekat rumah tu, tgk2 cuaca ujan plak. So buat kat rumah pun not bad, decoration pun sempat la buat sket2...

More picture at Flickrs



Quote:
Kek yang cinonet mcm birthday boy~



Quote:
Kek tunggu masa utk diserang hahaha!



Quote:
FuuuUUUUUuuuuhhhh~~!




Quote:
Harris dah tak sabar nak sambar kek tu agaknye hehehe




Quote:
Baby Chair ni birthday present from Aunty Bina. Maybe sbb dh biasa kt nursery dia makan pakai kerusi ni, so now kat rumah pun dia mula behave sbb makan atas "Miracle Chair" ni...




Quote:
PIECE with Aunty Bina.
Bangun je tido ada temperature sket. Maybe too excited kot.



Quote:
The "Birthday-tshirt". Harris akan pakai t-shirt ni tiap2 kali birthday, sampai la dia besar dan muat pakai baju ni, so kita bleh tgk dari pic birthday ni dia semakin besar. Harap2 baju ni tahan lama la ye dak hehehe...



Quote:
Sakit perut tahan gelak bila tgk Harris jalan pakai baju ni hahaha!!



Quote:
HAPPY 1st BIRTHDAY HARRIS!


Sunday, 8-Jun-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
:: Harris 1st Sports Day at B-Con Plaza ::

Quote:
Dengar ni. Harris nye Sports Day, buat indoor kat one of the famous conference hall kat sini. Nursery budak-budak nye sports day tu!



Quote:
Harris sooooo excited !



Quote:
Tunggu turn..



Quote:
Lama sangat..kita minum duluuuu...



Quote:
Argh, I am bored. When r they calling my name.



Quote:
Tgk event org lain dulu



Quote:
Gold Medal hehehe



Quote:
Tak lepas medal dia



Quote:
Dia ingat gula2 agaknye




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net