:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-May-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark
:: GOLDEN WEEK Holiday : Hiroshima + Okayama


Quote:
Almost tido je dalam keter sepanjang perjalanan. Tu sbb silau je kot heheh..



Quote:
Da Sistah



Quote:
Sesi suai kenal dengan rusa-rusa jalanan



Quote:
Harris sengih tp rusa tak layan



Quote:
Erkk Harris korek idung rusa!!



Quote:
Harris buat muke sposen



Quote:
Tiap tiap pagi saya gosok gigi. Gigi saya putih. Ngeeeeeeeee~~~



Quote:
Kudaku larrrriii gagah berannnniiii~~



Quote:
Suka sgt dpt jalan orang pimpin



Quote:
Turun feri MIYAJIMA utk berlepas g OKAYAMA pulak


Friday, 9-May-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
:: Harris 1st day at new Nursery ::

Quote:
Let the pictures tell the stories


Quote:
Sorry kpd semua yg tinggal msg dlm previous entry, semenjak dua menjak ni amatlah bz, dan Harris pun dah pandai dah nak main komputer sama bila tgk org bukak laptop ni. Kene tunggu dtg lab baru bleh buat keje@update kt sini.Gomen ne!






Quote:
Click the pic for the video link


















Monday, 10-Mar-2008 14:16 Email | Share | | Bookmark
:: Cuti-cuti Malaysia ::

Shrek 2
Shrek 4?
Quote:
Cuti-cuti Malaysia `08 akan bermula pada 15 Mac hingga 15 April `08. Maka takde update lah untuk sementara waktu

Bon Voyage!



Shrek 3 : Puss In Boots


Shrek 4?
*Note: Even dia tengah nanges, pantang nampak Canon papa, terus sengih manjang !


Tuesday, 26-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
:: 8th Months ::


Quote:
Sejak masuk 8 bulan ni, Harris dah:
1. Tumbuh gigi (tapi senget )
2. Dah start berdiri lepas tangan dah
3. Dah pandai bukak sliding door bilik
4. Pandai marah-marah dah
5. Dah sebut MAMA bila time lapar sangat-sangat je (PAPA xde lak dia sebut?)
6. Suka belek-belek buku and magazine, siap tergelak sorang2 lagik sambil baca magazine


Sunday, 24-Feb-2008 02:09 Email | Share | | Bookmark
:: At Home Part 2 ::


Quote:
Nak kejar camera la tu?


Quote:
Kene letak dlm baby cot baru bleh wat keje sket


Quote:
Muka nakal lepas buat sepah


Quote:
Kejar Harris!


Quote:
Mula-mula control macho lagi..


Quote:
..pastu sure terkam camera nye hehehe





[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net