:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
:: Engor-Oppa Wedding in Seoul, Korea ::

 

Harris dengan topi Korea


Tido genggam stoller


The Bride and Groom Malaysia & Korea


Lovely angle


Istiadat lempar dan makan kacang


Hulubalang yang baru selesai tugas


Malaysian group for the wedding.

Quote:

Want more? Let`s Flickrs!


Wednesday, 26-Sep-2007 03:45 Email | Share | | Bookmark
:: Harris Yuuki YouTube : Meniarap

Masuk 3 bulan terus meniarap..


Friday, 21-Sep-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
:: Malaysia Embassy in Tokyo - Revisited ::

On train to Shibuya. Harris suka naik train rupanya..
Depan Malaysia Embassy in Tokyo.
Sementara tunggu passport siap, jalan area Embassy tu.
View all 7 photos...


Quote:
Pergi Msia Embassy kat Shibuya utk daftar kelahiran+buat passport Harris. Urusan tak susah dengan syarat bawa LENGKAP segala dokumen yg diperlukan. Rujuk sini utk check apa doc yg diperlukan.

Selain doc yg di listkan, saya juga diminta "Alien Card" Harris, dalam bentuk kad lipat, tak sama dgn bentuk kad credit mcm kita. Potostat siap2 alien card baby tu.

Gambar passport? Ambik je sendiri hehehe





Sunday, 16-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
:: Depart for Malaysia Embassy in Tokyo ::

1st time pakai kasut
Beli umiyage sementara tunggu flight
Pantang jalan2 suka sesangat!
View all 4 photos...


Quote:
Baru2 ni kami ke Tokyo utk daftar kelahiran+buat passport Harris di M`sia Embassy in Tokyo. 1st time bawak Harris naik flight, mula2 takut jugak tp tgk dia steady je, siap main2 mata lg dengan cabin crew. Petua dia, masa nak take off/landing tu, bg dia susu atau puting, utk elakkan telinga dia tersumbat (tekanan udara).



Wednesday, 12-Sep-2007 07:42 Email | Share | | Bookmark
:: Harris Yuuki Youtube Debut ::



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net