:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 16:29 Email | Share | | Bookmark
:: Tidurlah ::

 


Wednesday, 5-Sep-2007 09:24 Email | Share | | Bookmark
:: Visit K.Hanny at Moji, Kitakyushu City ::

Suka sgt kalau org layan dia cakap-cakap hehehe
Sengih manjang ;-)
Terowong dr Kyushu Island ke Honshu
View all 9 photos...
Quote:
Sesambil jejalan ke tmpt K.Hanny+family kat Moji, Kitakyushu City, singgah sekejap kat Noritake Outlet Shop. Dengar kata kilang kat situ dah tak berjalan dah, barang yg ada semua dtg dr kilang lain. Maybe dia nak control brand kot, kang bersepah sgt nnt ilang la glamour Noritake tu hehehe...

ps: Thanks to K.Hanny+family for ur hospitality






Tuesday, 28-Aug-2007 15:17 Email | Share | | Bookmark
:: Lamanya-tak-update Entry ::

Home-made Passport pic
LOL !
Sofa bertukar milik dah
View all 6 photos...
Quote:

Harris now 2 month and 2 weeks old.

Enjoy !







Friday, 3-Aug-2007 08:44 Email | Share | | Bookmark
:: Yufuin re-visited ::

 


Monday, 30-Jul-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
:: Lama nye tak update ... ::

Tido sebagai kerjaya
Harris at Sushi Restaurant
Yufuin re-visited


Quote:
Bz sket these few days, lama pulak rasa tak update. Dah mula bawak Harris shopping kat Park Place sambil temankan Ma beli buah tangan utk family di Msia. Ma pulak jumpa buah tangan untuk diri sendiri pulak mcm brooj tudung, leather wallet etc etc. , kebetulan dengan Summer Sale pulak tu.

Harris pun dah pandai tengok decoration kedai yang colorful tu, sampai tak kelip2 tengok belon2 hiasan shopping mall. Since aircond dlm mall sejuk, selesa la dia sbb sekarang Japan summer mmg panas sangat-sangat! Kalah panas Malaysia rasanya


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net