:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Harris Yuuki - One months

Ada rambut cute je, bila botak MACHO lah pulak :-P

Quote:
15 July 07, Harris cukup sebulan. Pergi routine check-up kat clinic, doc kata kene selalu basuh muka Harris utk elakkan ruam peluh.

Rambut pun potong habes, so nampak lega sket tak panas sgt hehehe






Tuesday, 3-Jul-2007 01:22 Email | Share | | Bookmark
:: On your mark... ::

 


Wednesday, 27-Jun-2007 02:21 Email | Share | | Bookmark
:: Sessi Mandian Bayi anjuran AOI Clinic ::

Suka sangat main air


Wednesday, 20-Jun-2007 03:02 Email | Share | | Bookmark
:: Harris Yuuki 1st Day Out ::

Beberapa minit lepas labour, dlm labour room lagi.Dengan TokMa
Dengan MamaTok pulak
Harris dengan kedua-dua Nenda yg dtg dr Malaysia.
View all 6 photos...

Quote:
Salam to all,

Kepada semua yang wish dan melawat kat hospital, kami ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. これからも宜しくお願いします。

Regards,
Hezil
Farah Nurikram
Harris Yuuki




Saturday, 16-Jun-2007 01:19 Email | Share | | Bookmark
::Welcoming Entry ::

 

Quote:
Salam semua..

Farah telah selamat melahirkan baby boy pada 15 June 07, 9.24pm di AOI Maternity Clinic, Beppu City. Alhamdulillah, semua selamat dan sihat sejahtera.

Regards,

Ejey+Farah
=======


Quote:

Lutfiyah Zahra :: Sankyuuuu!

Mama IQ :: Doumo doumo! Mak saya stay sini 2 bulan jaga Farah berpantang hehe..
Nama?Tunguuuuuuuuuuuuu~

K.Tina :: Tak sempat nak blk rumah update fp kak, arini baru tau kat dlm bilik ward ada LAN plug. Modern sungguh ward ni

pari2 :: Meh la dtg tengok

MatLan :: Sankyuu! Kalu plan nk pijak Kyushu singgah lah Beppu, bleh jenguk tgk baby hehe.
p/s: Cantekk ah, nnt birthday anak aku bleh mintak hadiah ngn Tahrill

Sabrina :: Thanks for the wish. Doc yg sambut tu, kuar je baby terus dia cakap "Besar nye mata!", rasanya kalu banding ngn mata Jepun ni dh kira besar la ni kot

Chendana :: Yoroshikune

Mashi :: Thanks

K.Hanny :: Arigatou! Bukan nama ala Jepun, mmg plan nk bg nama Jepun terus


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net