:: Ejey+Farah+Harris ::

By: Hezil Mansor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Sep-2008 01:47 Email | Share | Bookmark
Hari Raya Mood

Hari Raya

Tup tap dah tinggal 5 hari je utk berpuasa dan lepas tu Raya. Tp kan I still dont have that mood Raya lagi la. Tahun ni dah masuk 14 tahun aku beraya di Jepun. Raya tahun ni I still dont have any idea yet on what to do. I will make open house on the 2nd week of Shawal. So sesape nak dtg di jemput hadir. (Ticket sendiri bayar hehehehe) Particularly, on 1 Shawal I still have no plan yet after sembahyang Raya. Thinking n thinking n hopefully I wont have anything urgent on that day. Anything can happen on a weekdays.


Satu hari bershoting di APU (uni papa n mama) bersama papa. Mama bz tulis paper.

Harris di bulan Ramadhan

Harris tak pose hehehe Even mase mama n papa bersahur pun dia tak terjaga. Hari2 tido kol 8 pm sampai 7 am. Kekadang tu terjaga gak mlm tp bile peluk2 dokong2 Harris tido blk. Tgn mama plak sgt gatal utk buat susu dlm botol hehehe so far masih berjaya utk tidak bagi botol susu di waktu mlm. Aritu papa dah kena sound sbb bg susu botol kat Harris. Papa u must be strong kay. All of this if for our family good


Mama was bz writing to join the shutting

Harris Anak Papa

Harris ni anak Papa. Kalau mama pegi dapur takpe. Tp kalau papa dia gi dapur mesti mengekor mcm anak ayam. Maybe mase kecik2 dulu slalu kena tinggal ngan papa kot. Mase nak tido, papa xbleh berada dekat2 sbb Harris confirm xleh tido sbb nak main ngan papa. For Harris, PAPA = MAIN. So bile Harris nak tido papa kena pegi bilik lain.


Tgk tu papa tgh mkn pun kena dok kat celah kangkang hehehe

Harris skrg dah pandai ludah mase berus gigi. Actually, byk ludah dr gosok gigi. Skit2 ptuih hehe kelakar sgt bile tgk. Mulut Harris pun dah agak ringan skrg tp most of the time mama tak paham ape yg Harris ckp. Kesian Harris sometimes nampak dia frust sbb mama n papa tak paham apa dia nak.


This is Harris latest cheeky face. We luv it so much that we have this pic hang on our wall.

P/S: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DR KAMI. MAAF ZAHIR DAN BATIN


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net