:: Ejey+Farah+Harris ::


My name: Hezil Mansor
My Fotopage: http://ejey.fotopages.com/
About me: http://farm4.static.flickr.com/3078/2770022072_61f1b7c4f9.jpg http://img527.imageshack.us/img527/7697/tag2ub1.jpg http://img101.imageshack.us/img101/2985/tagaamj5.jpg http://img517.imageshack.us/img517/9189/tagbbeu9.jpg http://img108.imageshack.us/img108/3885/tagataslt3.jpg
From: Japan
Camera:
Canon
EOS-DigitalRebel
Canon
Friends:
zamree zbj
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
fariq roslan
Latest entry:like mummy like daughter
View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
zurai sham
View this Fotopage latest entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Lina Yusof
Latest entry:Tokyo..
View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Milias Asdi
Latest entry:Tanzania (V) - Perjalanan Pulang
Di lobi hotel.. Di Kilimanjaro International Airport.. View this Fotopage entry
roslinda mustapha
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
nana the great
[img] View this Fotopage entry
Danish Aiman and Dania Aliesya
Latest entry:From Fotopages to Blogspot...!
Salam my dear friends.. Thank you for visiting this fotopages.. :-> Please be informed that we have moved to 'NEW' house.. http://sweetomoide.blogspot.com See you there! :cloud9: View this Fotopage entry
fizan yusop
Latest entry:Tokyo Disneyland
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
MARDZIAH ABU BAKAR
Latest entry:KEJOHANAN SUKAN SMK AIR MERAH, KULIM,KEDAH KALI KE 7 2009
View this Fotopage entry
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
domestic engineer
Latest entry:Sophie on 4th month
sleepy sleepy me.. sok2 lah sambung hupdet.. ZZzzzz.... * cerita ceriti every pics will be sambung laterz, tdo.. View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Princess Ayu
Latest entry:Wedding Ceremony in KL
On Jack's side, we just do simple ceremony just to celebrate friends and family yg tak mampu nak pergi Ipoh jauh2 since minyak yg naik harga ari tu... Majlis menyambut tetamu di KL mmg simple yet meriah and happy tgk friends n family yg dtg memenuhi dewan. Majlis bertempat di Dewan Keramat AU2. Gambar from my sis lens utk majlis kat kl tak byk sgt since kitorg tade pon majlis bersanding2 ni..just arrive n terus ke meja makan, then potong kek, pastu layan tetamu..tu je... untuk majlis di kl ni, aku la we... View this Fotopage entry
with my parents
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Noraizan ab aziz
Latest entry:alpha lipid
FOR LATEST ENTRY ABOUT CHA JUST SCROLL .... Ni sbnarnye nk tlg promote kn..my sis. n my BIL..diaorg yg jd dealer Alpha Lipid nie..tp memang higly recommend la..sbb dlm family kitaorg pn dh ada testimoni... my MIL pn..last 2 mth patah tgn both..dr. estimate dlm 3-4 mth utk recover..alhamdulillah dlm 2 mth ++dh recover..n now dh blh bukak fiber yg balut tgn kiri kanan tu..tinggal pakai anduh je..and dr. pn ckp sbb minum susu nie...b4 this pn dh kasi MIL try minum..n gastrik n pedih kt perut hilang..n semb... View this Fotopage entry
acik jaja
Latest entry:pesta lilin
haaaa...skrg ni pakai kamera afif.. wooo afif da ada kamera shantek uuuuu.... very the mabeles... tayah edit2 da pic die... View this Fotopage entry
afif faudzi
Latest entry:::Eid 2008:: 'still' in Oita
Selamat Raya Eidulfitri . Maaf Zahir dan Batin. Tahun ni pon masih lagi macam 2 tahun lepas, beraya di Oita. bezanya tahun ni solat Raya di Masjid baru kami. Oita Mosque.. Alhamdulillah, penoh orgnya..macam bangsa kulit dan rupa. View this Fotopage entry
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
SA N FAR
Latest entry:Beijing(Peking),China 6
View this Fotopage entry
beijing
ely yanniz
Latest entry:2008:change!
http://yanniz.wordpress.com sekarang semua ke sana k. regards, yanniz View this Fotopage entry
oita family
Latest entry:oita-malaysia association summer program=part 2=
untuk kali ini kami memaparkan gambo2 ketika lawatan kedua iaitu makan tengahari di kedai unagi(belut) dan memetik buah anggur.. kitorg dibenarkan memetik 3 gugus anggur.jadi budak2 ini telah bertanding siapakah dpt memetik buah anggur yg paling berat.. kawasan dia luas sgt so kitorg menjadik sangat2 rambang mata dan tamak haloba ketika memetiknya. ye laaa dpt limit 3 gugus jek kan.. so masing2 akan pilih yg terbaik utk diri sendiri.. pertandingan memetik buah anggur terberat dimenangi oleh peyek..sas... View this Fotopage entry
Safuan Zahari
Latest entry:Field Trip 2007
View this Fotopage entry
azim puchong personal page
Latest entry:this is why im so bz
View this Fotopage entry
Wan Shahril Mustapha
Latest entry:Masjid Ubudiah @ Kuala Kangsar
Lama sungguh rasanya tak update FP ni.. eh.. mmg lama pun.. haha.. Kali ni saya bawak korang semua melawat masjid ubudiah yg cantik ni kat kuala kangsar, Perak.. Time ni saya saja je jalan2 balik kampung.. Sedara mara ada tinggal kat bukit chandan.. dekat je dengan pintu istana tu.. Maybe next time nak try shoot istana pulak lah.. hehe.. here goes.. View this Fotopage entry
Hazmi Mansor
Latest entry:The Two
peringatan : ini adalah entry suka-suka hati. Title : A Pole For Two itu dipanggilnya Ban. ditanya kenapa Ban dijawabnya tak tahu. dia langsung tidak meminati Ben Affleck, malah tidak pernah mempunyai kacamata Rayban. Ban hanya pada namanya. cukup. hari itu kami berjalan-jalan dibelanjanya rakan-rakan makan sushi king ,lepas tu mcd. dia cakap order lah ape-ape korang nak makan. baik hatinya. cuma nyanyuk sedikit. (gambar ini kredit kepada Dollah, selaku pemandu pelancong) Title : Chicken Got N... View this Fotopage entry
...dan yang indah tidak kekal indah selamanya.
ramdhan latiff
Latest entry:Gambar Kahwin Ahmad Zulfazly Deris & Fatihah
My first wedding shots..free eksperimen tuk mat ju. Penat siot..nasib baik ade photographer khas utk majlis..dpt le belajar. To kawam2 Xfaris96- Sama2 le kite berdoa Mat Ju & Isteri berbahagia sepanjang hayat. Gembira tgk mat ju kawen..sbb dah lama dia nak beristeri ni :-D View this Fotopage entry
kbharu...testing..
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
matju zulfazly
Latest entry:Siem Reap, cambodia
My frst time in cambodia.. Very intresting town of siem reap. Dealing in USD, so dusty town, wonderful architechture of angkor (takleh lawan tajmahal lagi so far). must be smart in bargaining.. The moment yang aku suka was makan daging di atas bukit di rumah kadi siem reap (tak ingat the name of this food in khmer language).. very nice food.... regards, matju View this Fotopage entry
The biggest lake in the world, tonlesap..
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
zaki mahyudin
Latest entry:sunset di matama
View this Fotopage entry
ke Sakurajima
Ahmad Faizal Yahya
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES ISRAEL LAKNATULLAH!!
View this Fotopage entry
aliah jamal
Latest entry:Watanabe's Garden
View this Fotopage entry
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
Faris Petra Tengku Muhammad
Latest entry:10 Years Reunion Dinner : Random Shots 1
17 June 2006, Kota Bharu..... Some shots from my camera.....sorry it took a while to put them up.... feel free to comment......most pics not taken by me that night... thanks tho to the last-minute photoshooters who helped out... enjoy.... View this Fotopage entry
miss fuza
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016